BURULAŞ'TAN ARAÇ TAKVİYESİ

BURULAŞ

Sağladığı imkânlarla Büyükşehir hizmetlerini daha etkin hale getiren BURULAŞ, 20 araçlık iş makinesi filosunu 17 kazı aracı ve 3 kamyonla genişleterek 40'a çıkardı.

 Satın alınan araçların ilçelerdeki altyapı çalışmalarında kullanılacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Böylelikle BURULAŞ, iş makineleri konusunda Türkiye’nin 4’üncü büyük filosuna kavuşmuş oldu. Hedefimiz 17 ilçemizde de etkin şekilde alt yapı çalışmalarını sürdürmek” dedi.

 ÖNCELİK İLÇELERDEKİ ALTYAPI

İş makinelerinin hizmete alınmasıyla ilgili BURULAŞ yerleşkesinde tören düzenlendi. Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi kuruluşlarından BURULAŞ tarafından satın alınan araçların hizmet yelpazesine alınmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi. Büyükşehir Belediyesi olarak Nisan ayından bu yana 4 kat büyüyen sınırlar içerisinde daha aktif olmak, özellikle altyapı konusunda hizmetlerin etkin hale gelmesini sağlamak için ekip ve ekipmanları güçlendirdiklerini söyleyen Başkan Altepe, “Tüm ilçelerimizde eksiksiz ekip ve ekipmanlarla tüm hizmetleri yerine getirmeyi arzuluyoruz” şeklinde konuştu.

 TÜRKİYE’NİN 4’ÜNCÜ BÜYÜK FİLOSU

Bu kapsamda 20 olan BURULAŞ iş makinesi filosunu satın alınan yeni araçlarla 40’a çıkardıklarını ve şirketin iş makineleri konusunda Türkiye’nin en büyük 4’üncü işletmesi konumuna geldiğini vurgulayan Başkan Altepe, “Bu 20 aracımız için yaklaşık 3 milyon TL bedel ödedik. Bugün burada alınan 17 adet ön yüklemeli kazı aracı ve 3 adet kamyonla artık tüm ilçelerimizde altyapı eksikliklerini en hızlı şekilde bir bir gidermiş olacağız. Oradaki hizmetlerimizin halkımıza ulaştırılması konusunda büyük katkı sağlamış olacak. İnşallah bu adım hem belediyemiz hem de ilçelerimiz için hayırlı uğurlu olur” diye konuştu.

 ALTEPE VE FİDANSOY’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Başkan Altepe, konuşmasının ardından iş makinesini kullanarak test etti. Testin ardından araçlar, Başkan Altepe ve Büyükşehir bürokratları tarafından uğurlandı. Hidromek marka iş makinelerinin Bursa yöneticisi Akın Çıkoğlu, yapılan tercih nedeniyle Başkan Altepe ve BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy’a teşekkür plaketi verdi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07